Bliv en del af Medicoindustriens nye Task Force for AI

EU opruster lovgivningen indenfor Artificial Intelligence. Bliv en del af Medicoindustriens nye Task Force for AI, og vær med til at drøfte og præge udviklingen.

Digitalt medicinsk udstyr udgør en større del af det nyudviklede, innovative medicinske udstyr, der bringes på markedet. Forordningen om medicinsk udstyr, MDR, regulerer også disse produkter, men nu har EU fremsat et forslag til ny forordning om AI, Artificial Intelligence, som er horisontalt forslag, der vil gælde sideløbende med MDR.
 
Forslaget forhandles pt. i EU, og fra industriens side har vi et ønske om, at denne nye AI-forordning kommer til at blive godt integreret i vores sektorlovgivning, så de innovative løsninger, der måtte rumme software, som falder ind under definitionen af AI, ikke får en unødvendig kompliceret vej til markedet.
 
For at følge dette arbejde tæt og præge det mest muligt har Medicoindustrien derfor besluttet at nedsætte en Task Force for AI. Task Forcen har første møde d. 31. oktober, hvor vi bl.a. får besøg af Lægemiddelstyrelsen.

Tilmeld dig Task Forcen her (kun for Medicoindustriens medlemmer). Bemærk, at Task Forcens arbejdssprog bliver engelsk.

Læs hele forslaget til forordningen her

Læs MTE’s statement af d. 30. september her 

 

Kontakt

ll@medicoindustrien.dks billede
Lene Laursen
Vicedirektør
4918 4702