Deltag i MedTech Europes medicokonference i Wien

Nedtællingen er i gang til dette års MedTech Forum. Tilmeld dig i dag og opnå rabat.

Frem til den 31. marts 2024 kan billetterne til dette års MedTech Forum erhverves til en nedsat pris. Med lokation i Wien, debatter om medicobranchens fremtidsperspektiver samt en nedsat pris måneden ud, er der kun gode argumenter for at rejse øst på i slutningen af maj. Det er traditionen tro MedTech Europe, der står bag MedTech Forum, hvor den europæiske medicobranche er samlet til tre dage om branchens udvikling.  

 

Årets temaer  

Programmet vil være spækket med en lang række sessioner omkring branchens udvikling. Her er et glimt af tre af de mange sessioner, du ikke vil gå glip af: 

 

The Climate Crisis: our next Health Crisis? 

Klimaændringer påvirker i stigende grad borgernes sundhed. Sessionen her handler om, hvordan medicosektoren kan bidrage til at nedbringe sundhedssektorens CO2-udslip, og hvad der er nødvendigt for at opbygge modstandsdygtige, bæredygtige sundhedssystemer?  

 

E-label for medtech and beyond – how could this work 

Etiketter er i dag overfyldte med information, der ikke er relateret til identifikation, håndtering eller sikkerhed af det medicinske udstyr. Denne session vil udforske, hvordan et e-mærkningskoncept kunne hjælpe med at håndtere denne udfordring, og om der er potentiale for fremtidig regulatorisk accept. 

 

Why generative AI?

Dette seminar vil diskutere den transformative rejse og de forudsætningerne, der kræves for at understøtte det afgørende skift fra generativ AI, der anvendes til at forbedre interne processer og funktioner, til ekstern anvendelse, der muliggør patientcentrerede løsninger. 

 

Du finder det foreløbige program her.

Tilmeld dig MedTech Forum 2024 i Wien her.

Kontakt

ll@medicoindustrien.dks billede
Lene Laursen
Vicedirektør
4918 4702