Gratis informationsmøde: Blockchain får stor betydning for medicobranchen i kampen mod forfalskning

Medicoindustrien afholder gratis informationsmøde om blockchain

Gratis informationsmøde:

Blockchain får stor betydning for medicobranchen i kampen mod forfalskning

Blockchain bliver kaldt fremtidens internet, og kommer til at få stor betydning for medicobranchen i de kommende år. Med god grund. Den bagvedliggende teknologi kan være et vigtigt redskab i forhold til at sikre virksomhedernes forsyningskæde.  

”Blockchain kommer til at have langt større indflydelse, end mange vil forvente,” siger Boris Düdder, adjunkt på Datalogisk Institut ved Københavns Universitet, til Videnskab.dk

Blockchain dækker over teknologier, der kan sikre en entydig track & trace i logistikkæden fra producent til slutbruger. Blockchain kan dermed bl.a. sikre, at produktet ikke forfalskes undervejs i forsyningskæden. Forsikring mod forfalskning er uhyre vigtigt på life science-området, da risiko for produktforfalskning kan true patientsikkerheden. Dermed kan blockchain udgøre en værdifuld value proposition for leverandøren over for slutbrugere på markeder, hvor forsyningskæden kan frygtes at blive kompromitteret.
 
Se video på videndkab.dk, der illustrerer blockchain: https://videnskab.dk/teknologi-innovation/hvad-er-blockchain
 
Medicoindustrien, Deloitte og Danish-Chinese Business Forum inviterer derfor til informationsmøde om mulighederne i blockchain mandag den 30. september kl. 10.00-12.00 hos Medicoindustrien.

Informationsmødets formål er at informere om mulighederne ved blockchain og samtidig tage temperaturen på interessen for blockchain i medlemskredsen.
 
Såfremt interessen er tilstede og tilstrækkelig, ønsker de tre partnere at gå videre og søge om midler til at gennemføre et udredningsprojekt, som kan gå mere i dybden med mulighederne omkring anvendelse af blockchain på medicoområdet.
 
Tilmeld dig informationsmøde her senest den 26. september.
 

Kontakt

betty@medicoindustrien.dks billede
Betty Kayser
Administrationskonsulent
4918 4700