Konference om mulighederne for Fast-track market entry i Kina

Bliv klogere på eksportmulighederne i Kina ved konferencen i Asia House

Medicoindustrien, Danish Life Science Cluster, Innovation Centre Denmark i Shanghai, Eksportrådet i Kina, og Nordic Life Science Partners inviterer til konference om mulighederne for “Fast-track market entry” for danske Life Science virksomheder på det kinesiske hospitalsmarked via Hainan Boao Lecheng International Medical Tourism Pilot Zone (HBL).

På konferencen vil du bl.a. høre om de unikke muligheder for direkte salg til de nuværende 16 privathospitaler og to førende offentlige hospitaler i HBL, der efterspørger og ønsker at investere i brugen af innovativt dansk medicinsk udstyr og medicin.

Du vil blive introduceret til en trinvis markedsadgangsmodel og høre om mulighederne for rådgivning for danske life science virksomheder, der vil ind på det kinesiske hospitalsmarked. Der vil være indlæg fra Asia House, Danish Life Science Cluster (DLSC), Nordic Life Science Partners (NLSP), Danske Generalkonsulat i Shanghai, Danish-Chinese Business Forum, Coloplast samt delegerede fra HBL Administration.

Konferencen afsluttes med en underskriftsceremoni af en strategisk samarbejdsaftale mellem DLSC, NLSP og HBL, der skal bane vejen for yderligere samarbejder og salg af danske innovative medicinske produkter og løsninger til hospitalerne i HBL. Der vil efter konferencen være mulighed for at netværke med de forskellige indlægsholdere samt ledende repræsentanter fra de kinesiske hospitaler.

Hvor?
Asia House, Indiakaj 16, 2100 - København Ø.

Hvornår?
Torsdag 12. oktober - kl. 14.00 - 16.00.

Tilmelding foregår ved signup@nlsp.dk eller +45 5181 8281, hvor der skal oplyses fuldt navn, titel og virksomhed.

Se din fulde indbydelse og det officielle program her
 

Kontakt

snw@medicoindustrien.dks billede
Stellan Nørreskov Wulff
Chef for Politik og Kommunikation
49184707