Konservatives erhvervsordfører Mona Juul på valgkampsbesøg med Medicoindustrien

Som led i valgkampen har Medicoindustrien arrangeret en række virksomhedsbesøg med politikere. Læs mere om Mona Juuls besøg i medicovirksomheden NRT X-ray.

Torsdag den 20. oktober besøgte erhvervsordfører og folketingsmedlem Mona Juul fra Det Konservative Folkeparti den Århus-baserede medicovirksomhed NRT X-ray. 

Dagen blev indledt med en rundvisning af medicovirksomhedens udviklings- og produktionmiljøer, og adm. direktør i NRT X-ray Mogens Ravn gav erhvervsordføreren et unikt indblik i, hvordan danskproduceret innovativt røntgenudstyr kan lette behandlingen og frigøre hænder i sundhedsvæsnet. 
 
Samtidigt blev der under besøget stillet skarpt på, hvorfor det fra politisk hold er afgørende at understøtte forskning, udvikling og produktion i Danmark. Ligeledes blev det berørt, hvordan et stærkt og innovationsparat sundhedsvæsen også er et væsentlig rammevilkår for små- og mellemstore danske medicovirksomheder, der har brug at kunne fremvise resultater fra hjemmemarkedet. 

Foruden Mogens Ravn deltog Medicoindustriens vicedirektør Lene Laursen samt politisk konsulent og presse- og kommunikationsansvarlig i Medicoindustrien Stellan Nørreskov Wulff i besøget.  
 

Kontakt

snw@medicoindustrien.dks billede
Stellan Nørreskov Wulff
Politisk konsulent og presse- og kommunikationsansvarlig
49184707