Medicoindustrien byder velkommen til tre nye medlemmer

Medicoindustrien samler den danske medicobranche. Derfor er det også med stor glæde, at Medicoindustrien starter 2024 ud med at byde velkommen til tre nye medlemmer

Sysmex Nordic ApS

Sysmex Nordic blev grundlagt i 1995 og har hovedkontor i København, Danmark og afdelingskontorer i Norge, Sverige og Finland. Sysmex har i over 50 år produceret sundhedsprodukter af højeste kvalitet. Traditionelt har fokus været på medicinske analyseinstrumenter og IT-løsninger til laboratoriebranchen verden over – med speciale inden for hæmatologi, koagulation og urinanalyse. I takt med at vores erfaring og kompetencer udvides, udvider vi også vores ekspertiseområder til at omfatte spændende nye områder som life science, bioscience og patientnær pleje.

Læs mere her

 

Buur & Søgaard

Buur & Søgaard er en landsdækkende virksomhed, der specialiserer sig i hjemmelevering af medicin, herunder parenteral ernæring. Med 25 års erfaring i branchen, har de etableret et solidt samarbejde med Rigshospitalets gastroenhed og flere regionale sygehusapoteker. Deres specialudstyrede biler med kølerum sikrer korrekt opbevaring af medicin under transport, og deres chauffører er uddannede i GDP-regler for at garantere sikker håndtering.

Læs mere her

Qufora A/S

Qufora er et medicinsk udstyrsfirma, der arbejder for at gøre det muligt for mennesker med kroniske tarmsygdomme at leve et bedre liv. Vi bygger et ekspertisecenter for at finde løsninger til mennesker med tarmlidelser gennem innovation. Løsninger, der sætter nye standarder og gør toiletrutiner så ubesværede og naturlige som muligt for brugerne. Nord for København i Allerød beskæftiger vi omkring 75 ansatte. 

Læs mere her

Kontakt

bm@medicoindustrien.dks billede
Berit Munkebo
Udviklingschef
49184708