Medicoindustrien lancerer nyt format for nyhedsbreve og direktørbrev

Der er lagt op til ændringer i Medicoindustriens kommunikation, hvori nyhedsbrevet og direktørbrevet styrkes.

Medicoindustrien lancerer med nyhedsbrevet i uge 11 et nyt design for brancheorganisationens nyhedsbreve og formelle kommunikation til medlemskredsen.  

Ændringerne sker for at professionelle kommunikationen, skabe en bedre brugeroplevelse og integrere et mere tidssvarende design i de enkelte udgivelser.  

Konkret betyder ændringerne, at designet på Nyhedsbrevet og Kursusnyt ændres til et mere moderne og mindre teksttungt design, ligesom direktørbrevet revitaliseres. PolicyNews udgår som selvstændigt nyhedsbrevsformat, men indholdet herfra kommer til at indgå i det almindelige Nyhedsbrev.  

Nyt design til Nyhedsbrevet  

Medicoindustrien har løbende udviklet på designet i Nyhedsbrevet, der udsendes hver anden tirsdag. Med en ny nyhedsbrevsudbyder skifter nyhedsbrevet nu format til et mindre teksttungt set-up, der bliver mere visuelt båret. Indholdet i nyhederne vil i en vis grad blive mere politisk, da nyheder fra PolicyNews integreres heri.  

Nyhedsbrevet vil også fremover udsendes hver anden tirsdag kl. 8.00. 
 

KursusNyt får en makeover  

Medicoindustriens kursusafdeling MedTech Academy udsender nyhedsbrev hver uge, men nu skærpes designet til et mere stringent set-up, der skal fremhæve centrale kurser og uddannelser, som udbydes af brancheorganisationen.  

KursusNyt vil også fremover udsendes hver uge, nu fast hver torsdag kl. 8.00.  

Direktørbrevet får også en engelsksproget udgave  

Medicoindustrien genindfører direktørbrevet for at sikre en kontinuerlig kommunikation til direktørkreds og kontaktpersoner i medlemskredsen. Der har desuden fra flere medlemmer været efterspørgsel efter en engelsksproget udgivelse, hvilket imødekommes med det nye direktørbrev, der både udgives på dansk og engelsk.  

Medicoindustriens direktør vil forblive afsender på direktørbrevet, der hver måned kommer til at sætte fokus på en aktuel sag, der har betydning for branchen, leveret fra direktør til direktør. Direktørbrevet kommer til at blive udgivet den første hverdag i hver måned kl. 8.00 med opstart fra d. 2. april 2024.  

PolicyNews udgår, mens politisk fokus styrkes  

Medicoindustriens PolicyNews udgår. Det skyldes et behov for, at politiske nyheder kommunikeres mere hyppigt. Derfor kommer politiske nyheder i fremtiden til at blive en integreret del af det almindelige nyhedsbrevformat, der udkommer hver anden uge.

Kontakt

snw@medicoindustrien.dks billede
Stellan Nørreskov Wulff
Chef for Politik og Kommunikation
49184707