Medicoindustrien søger innovationskonsulent

Vil du sidde centralt i life science-branchen, hvor udviklingen går rigtig stærkt?

Vil du sidde centralt i life science-branchen, hvor udviklingen går rigtig stærkt?

Som brancheforening for virksomheder der beskæftiger sig med medicinsk udstyr varetager MEDICOINDUSTRIEN medlemmernes interesser indenfor innovation, lovgivning og regulatoriske vilkår, udbud og afsætning mv. Vi har en særdeles bred kontaktflade til alle aktører i sundhedssektoren.

Vi søger en innovationskonsulent. Stillingen er defineret som en halvtidsstilling og kombineres bedst ved, at kandidaten parallelt hermed arbejder med en start-up-aktivitet på halvtidsvilkår.

Du kommer til at varetage industriens innovationspolitiske interesser, og dit arbejde vil derfor i høj grad bestå af at samle foreningens start-ups i relevante netværksgrupper og italesætte deres interesser i forhold til politikere og andre stakeholders med indflydelse på rammevilkårene indenfor innovation. Du skaber relationer mellem foreningens start-ups, medlemsvirksomhederne og relevante eksterne innovations- og venturemiljøer.

Du har en udpræget udviklerprofil, der kan arbejde selvstændigt og målrettet. Du skal gennem arbejdet med netværksgrupperne udrede, hvilke politiske afledte effekter, der kan drages af de erfaringer, som opsamles i grupperne.

Du har en videregående uddannelse, som kan være merkantil eller teknisk. Det er ikke lang tid siden du færdiggjorde din uddannelse. Du er bekendt med processen omkring højteknologiske virksomheders arbejde med at udvikle en idé til færdigt produkt.

Du vil indgå i et dynamisk team, hvor det forventes, at man arbejder i tæt dialog med kollegaerne for at få alle sekretariatets mange aktiviteter til at lykkes med succes. Internt i sekretariatet vil du spille en betydelig rolle i vores løbende digitale udvikling, så vi forventer at du er rimelig digitalt anlagt.

Du forventes at være udadvendt og god til at kommunikere både mundtligt og skriftligt. Virksomhederne forventer, at du kan levere god og hurtig service. Du skal have et imødekommende væsen.

Vi tilbyder en spændende hverdag i et miljø med stor faglig variation og en bred kontaktflade til en række spændende virksomheder og aktører i sundhedssektoren og start-up-miljøerne.

Du kan læse mere om os på www.medicoindustrien.dk.

Uddybende information om foreningen og stillingen kan du få ved at rette henvendelse til innovationskonsulent Frederik P. Madsen på tlf. 26 83 17 50 eller til direktør Peter Huntley på tlf. 23 26 40 64.

Ansøgning sendes til medico@medicoindustrien.dk inden den 1. marts 2019.
 

Kontakt

ph@medicoindustrien.dks billede
Peter Huntley
Direktør
49184700