Medicoindustrien søger kommunikationskonsulent

Har du interesse i at arbejde med politik og kommunikation, og vil du være en del af Life Science sektoren, så er du måske vores nye kollega.

Dig
Du har en cand.comm, journalistuddannelse eller anden kommunikationsfaglig kandidatuddannelse. Du har minimum et par års erfaring med kommunikation i enten en virksomhed, organisation eller bureau, hvor du blandt andet har arbejdet strategisk med sociale medier. Kendskab til arbejde med grafiske opgaver som eksempelvis præsentationer og publikationer er også et plus.
 
Du kan arbejde selvstændigt og er ikke bange for at kaste dig over nye opgaver.
 
Har du erfaring med og indblik i det politiske system på Christiansborg og i ministerierne, er du en stærk kandidat.
 
Du kommer til at have en bred kontaktflade til dine kollegaer, medlemsvirksomheder og andre nøglestakeholdere. Det er derfor afgørende at du har et vindende og samarbejdsvilligt væsen og kan demonstrere stort gå-på mod og initiativ til at gå nye veje.
 
Jobbet
Du skal fungere som omdrejningspunktet for foreningens interne kommunikation til medlemsvirksomheder og eksterne kommunikation til medier. Og blandt de opgaver du bliver ansvarlig for er:
  • PR-arbejde – kontakt til journalister der dækker medicobranchen, pitch af historier og cases, udarbejdelse af debatindlæg og kronikker, afholdelse af presseevents
  • Medlemskommunikation – optimering af Medicoindustriens kommunikation til medlemsvirksomheder via nyhedsbreve via mailchimp, hjemmeside, direct mails, kampagner og events
  • Public Affairs – bidrage til at sætte branchens mærkesager på dagsordenen politisk via kampagner, publikationer, events og møder.
  • Intern kommunikation – bidrage til at udvikle organisationen til fortsat at være relevant for medlemmerne.
 
Medicoindustrien
Medicoindustrien er brancheorganisation for virksomheder i Danmark, som beskæftiger sig med medicinsk udstyr.
 
Foreningen arbejder indenfor alle politiske områder, som har relevans for medicovirksomheder og vores samarbejdsflade og politiske kontaktflade til det sundhedspolitiske system er ganske omfattende.
 
Du kan se mere på: www.medicoindustrien.dk
 
Vi har en særdeles tæt dialog med virksomhederne, idet vi rådgiver, organiserer faglige netværk for og afholder kurser og uddannelser for virksomhedernes mange specialister og medarbejdere.
 
Medicobranchen udvikler sig stærkt, og Medicoindustrien har stor vækst. Vi har travlt, men vi har det også sjovt. Du skal kunne trives med et højt arbejdstempo. Stillingen er meget udadvendt og du vil hurtigt få et stort kontaktnet i sundhedssektoren.
 
Vi kan tilbyde attraktive ansættelsesforhold i skønne omgivelser i Forskerparken Scion DTU i Hørsholm.
 
Ansøgning sendes til chefsekretær Betty Kayser, bk@medicoindustrien.dk inden den 18. oktober.
 
Du kan høre mere om stillingen hos kommunikationschef, Christian Johansen på tlf.: 49 18 47 04 eller direktør Peter Huntley på tlf.: 49 18 47 01.