Medicoindustrien søger kommunikationskonsulent

Har du interesse i at arbejde med politik og kommunikation og vil du være en del af Life Science sektoren, så er du måske vores nye kollega.

Dig
Du har en kandidatuddannelse med fokus på kommunikation og politik fx cand.scient.pol. eller lignende.
Du er måske nyuddannet med erfaring fra relevante studiejobs eller med et par års erfaring fra et bureau, en politisk organisation, en life science virksomhed eller en relevant myndighed.
Du skal kunne mestre kommunikation både i medier, på de digitale platforme og evne at håndtere den interne medlemskommunikation.
Du skal være udstyret med et stærkt kommunikationsgen og en næse for politisk interessevaretagelse.
Har du et kendskab til life science sektoren vil det absolut være et plus.
Har du erfaring med eller indblik i det politiske system på Christiansborg og i ministerierne, er du også en stærk kandidat.
 
Du kan arbejde selvstændigt og er ikke bange for at kaste dig over nye opgaver.
 
Du kommer til at have en bred kontaktflade til dine kollegaer, til medlemsvirksomheder og til eksterne samarbejdspartnere. Det er derfor afgørende at du har et vindende og samarbejdsvilligt væsen og kan demonstrere stort gå-på mod og initiativ til at gå nye veje.
 
Jobbet
Du skal fungere som omdrejningspunktet for foreningens interne kommunikation til medlemsvirksomheder og eksterne kommunikation til medier. Du vil sidde i foreningens interne policygruppe, hvor politisk analyse, medlemsinteresser og kommunikationsinitiativer samkøres. Du er omdrejningspunktet for kommunikationsopgaven.
 
De opgaver du bliver ansvarlig for er:
 

  • Kontakt til journalister og politiske interessenter, der dækker medicobranchen, samt samarbejde med andre organisationer indenfor Life Science sektoren.
  • Udarbejdelse af debatindlæg og kronikker samt afholdelse af presseevents.
  • Kommunikation til medlemsvirksomheder via nyhedsbreve, podcasts, hjemmeside m.v. for at sikre, at medlemsvirksomhederne er velorienterede om foreningens politiske arbejde og medlemsinitiativer.
  • Bidrage til at sætte branchens mærkesager på dagsordenen politisk via publikationer, events og møder.
  • Kampagneprojekter.

Medicoindustrien
Medicoindustrien er brancheorganisation for virksomheder i Danmark, som beskæftiger sig med medicinsk udstyr. Foreningen har over 200 medlemsvirksomheder.
 
Foreningen arbejder indenfor alle politiske områder, som har relevans for medicovirksomheder og vores samarbejdsflade og politiske kontaktflade til det sundhedspolitiske system er omfattende.
 
Du kan se mere på: www.medicoindustrien.dk
 
Vi har en særdeles tæt dialog med virksomhederne, idet vi rådgiver, organiserer faglige netværk for og afholder kurser for virksomhedernes mange ansatte.
 
Medicobranchen udvikler sig hurtigt og Medicoindustrien har derfor stor vækst. Du skal kunne trives med et højt arbejdstempo. Stillingen er meget udadvendt og du vil hurtigt få et stort kontaktnet i sundhedssektoren og i industrien.
 
Vi kan tilbyde attraktive ansættelsesforhold i skønne omgivelser i Forskerparken Scion DTU i Hørsholm.
 
 
Ansøgning sendes til administrationskonsulent Betty Kayser, bk@medicoindustrien.dk inden den 17. august.
 
Du kan høre mere om stillingen hos direktør Peter Huntley (tlf. 23264064), vicedirektør Lene Laursen (tlf. 28565038) eller politisk chef Emil Suenson (tlf. 29893219).
 
 
 
 
 
 
 
 

Kontakt

betty@medicoindustrien.dks billede
Betty Kayser
Administrationskonsulent
4918 4700