Medicoindustrien søger student

Vil du sidde centralt i life science branchen, hvor udviklingen går rigtig stærkt?

Medicoindustrien er brancheforening for virksomheder der beskæftiger sig med medicinsk udstyr, som omfatter alt fra sprøjter og pumper til sundhedsapps og scannere. Medicoindustrien repræsenterer over 200 virksomheder som udvikler, producerer og sælger medicinsk udstyr i Danmark.

Vi varetager medlemmernes interesser indenfor innovation, lovgivning, regulatoriske vilkår, udbud og salg mv., og vi har en særdeles bred kontaktflade til alle vores medlemsvirksomheder samt aktører i sundhedssektoren.   

Vi søger en student. Stillingen er normeret til to hele dage om ugen.

Du kommer til at beskæftige dig med en lang række udfordrende og forskelligartede opgaver, herunder at:

  • Udarbejde datamateriale om branchen og dens bidrag til sundhedssektoren. Det kan f.eks. være ved at trække data, lave beregninger og hjælpe med praktikken omkring det. Tallene indgår løbende i vores årsrapporter, policykatalog, debatindlæg mv.
  • Assistere med at analysere de offentlige udgifter til medicinsk udstyr – både i Danmark og andre lande.
  • Bidrage til et samlet katalog over cases hvor medicinsk udstyr hjælper patienterne og hæver produktiviteten i sundhedssektoren. Dette vil ske i tæt dialog med vores medlemsvirksomheder.
  • Hjælpe ift. planlægning og afholdelse af ekspertgruppemøder og arrangementer fx hjælp til den praktiske planlægning og afholdelse af møderne samt research på relevante oplægsholdere mv.
  • Foretage desk research fx ift. EU-regulering, udgifter, gennemgang af rapporter mv.
  • Assistere ift. kurser, seminarer og uddannelser.
  • Skrive udkast til debatindlæg og notater på baggrund af nye tal mv.

Vi forventer, at du studerer på en videregående uddannelse, som er samfundsfaglig og kvantitativ såsom økonomi eller statskundskab. Du skal helst være nogle år inde i dit studium og relevant erhvervserfaring tæller positivt.

Du vil indgå i et dynamisk team, hvor det forventes, at man arbejder i tæt dialog med kollegaerne for at få alle sekretariatets mange aktiviteter til at lykkes med succes. Internt i sekretariatet vil du spille en betydelig rolle i vores løbende digitale udvikling, så vi forventer, at du er rimelig digitalt anlagt.
Du forventes at være udadvendt og god til at kommunikere både mundtligt og skriftligt. Du skal have et imødekommende væsen.

Vi holder til i DTU Science Park i Hørsholm, hvor en række af vores medlemsvirksomheder også er placeret. Der går en bus fra Nørreport direkte til døren og du vil kunne arbejde i bussen. Du kan læse mere om os på www.medicoindustrien.dk

Uddybende information om foreningen og stillingen kan du få ved at rette henvendelse til politisk chef Emil Lobe Suenson på 29 89 32 19 eller til direktør Peter Huntley på tlf. 23 26 40 64.

Ansøgning sendes til els@medicoindustrien.dk og medico@medicoindustrien.dk inden 25. marts 2019.

 
 
 

Kontakt

els@medicoindustrien.dks billede
Emil Lobe Suenson
Politisk chef
4918 4706