Medicoindustriens podcast

Medicoindustrien har netop lanceret sin egen podcast. Her går vi i dybden med en række emner, som har stor betydning for branchen.

Medicoindustrien har netop lanceret sin egen podcast. Her går vi i dybden med en række emner, som har stor betydning for branchen. Podcasten er tiltænkt foreningens medlemmer, men andre med interesse for branchen er mere end velkommen til at lytte med, og måske blive klogere på de udfordringer og muligheder, branchen står over for. 

Vi publicerer fast 3 afsnit under et overordnet tema. Temaet denne gang er de nye EU-regler for godkendelse af medicinsk udstyr (også kendt som MDR), og de 3 første afsnit herunder omhandler henholdsvis 1) bemyndigede organer 2) adgangen til innovative produkter og overgangsperioden og 3) EUDAMED - europæisk database for medicinsk udstyr. Hvert afsnit er ca. 10 min., så du kan lytte til dem til og fra arbejde, i frokostpausen eller mens du sidder ved din computer.

Du kan finde podcasten i Soundcloud eller direkte på din telefon i din podcast-app eller Spotify ved at søge på 'Medicoindustrien'.

Vi håber, I vil lytte med!   

Kontakt

sl@medicoindustrien.dks billede
Sarah Lønstrup Lindegaard
Kommunikationskonsulent
49184704