Ny formand for Medicoindustrien

Medicoindustrien byder Christian Bo Petersen, Senior Vice President i Coloplast, velkommen som ny formand for Medicoindustrien. Samtidig takker foreningen den afgående formand, Lars Marcher, for godt samarbejde.

Medicoindustrien byder Christian Bo Petersen, Senior Vice President i Coloplast, velkommen som ny formand for Medicoindustrien. Samtidig takker foreningen den afgående formand, Lars Marcher, for godt samarbejde.

"Lars har været en meget dygtig formand, som har stået for nogle meget konstruktive bestyrelsesmøder. Dertil kommer, at Lars har været en meget stærk ambassadør for life science og medico i det politiske billede og i erhvervspolitik som sådan. Lars har i pressen markeret sig meget tydeligt og klart om, hvad life science i Danmark kan, og hvilke rammevilkår der skal til, for at Danmark fortsat skal have en førerpositionen på området. Også på den konto har han givet et uvurderlig bidrag, så det er klart, at vi uden Lars nu mister en vigtig stemme", udtaler Peter Huntley, direktør i Medicoindustrien.

Læs hele artiklen i Medwatch

Kontakt

sl@medicoindustrien.dks billede
Sarah Lønstrup Lindegaard
Kommunikationskonsulent
49184704