Nye ekspertgrupper for IVD og implantater

Medicoindustrien opretter to nye ekspertgrupper. En gruppe, der skal fokusere på de nye EU regler for In Vitro Diagnostik og en gruppe, der skal handle om afsætning af implantater.

Medicoindustrien opretter to nye ekspertgrupper for henholdsvis In Vitro Diagnostik (IVD) og Implantater.

Medicoindustrien driver mere end 20 ekspertgrupper, med relevans for medicobranchen. Alle medlemmer af Medicoindustrien kan frit tilmelde sig en ekspertgruppe. Se oversigt over grupperne her.

IVD-ekspertgruppe skal sætte fokus på nyt direktiv

Medlemmer af Medicoindustrien, der arbejder med IVD kan tilmelde sig ekspertgruppen, der vil have fokus på de nye regulatoriske forhold defineret i IVDR og vil varetage den regulatoriske opgave, som ikke i dag håndteres i Ekspertgruppen for regulatoriske forhold (EU & RoW), der primært behandler MDR. Producenter og leverandører af diagnostiske produkter får dermed et mere målrettet regulatorisk forum.

Hvis du beskæftiger dig med IVD-udstyr og interesserer dig for regulatoriske forhold kan du tilmelde dig gruppens opstartsmøde 3. oktober 2016, kl. 10.00 – 12.00. Her vil der blive valgt en formand og ekspertgruppens møder og handlingsplan for det kommende år vil blive drøftet og fastlagt.

Hvis du er interesseret kan du tilmelde sig hos Betty Kayser bk@medicoindustrien.dk

Ekspertgruppe med fokus på afsætning af implantater?

Medlemmer af Medicoindustrien, der arbejder med implantater får et forum, hvor de kan diskutere afsætningsforhold og problemstillinger, der særligt gør sig gældende for implantater i den nye ekspertgruppe.

Gruppen henvender sig til leverandører af kardiologiske, ortopædiske, audiologiske og dentale implantater, og vil særligt fokusere på market access og anvendelse.
 
Har du lyst til at høre mere om gruppen, kan du tilmelde dig opstartsmøde den 10. oktober 2016, kl. 10.00 – 12.00. Her vil der også blive valgt en formand og møder og handlingsplan for det kommende år vil blive drøftet og fastlagt.

Hvis du ønsker at deltage kan du tilmelde sig hos Betty Kayser bk@medicoindustrien.dk

Kontakt

Christian Fomsgaard Johansen
Kommunikationschef
+45 4918 4704