Nyt healthcare-katalog skal promovere danske medicovirksomheder i Latinamerika

Mulighed for omkostningsfri promovering for det Latinamerikanske marked

Den latinamerikanske sundhedssektor er i stor udvikling med uudnyttede potentialer inden for særligt medicinsk udstyr. The Trade Council in Latin America, som inden for Udenrigsministeriet arbejder med danske virksomheders handels- og eksportfremme, har udgivet et healthcare-katalog med præsentationer om sundhedsløsninger fra danske virksomheder.

Dette nye onlinekatalog skal skabe opmærksomhed om medico- og andre life science-virksomheder i Danmark, som har interesse i at træde ind på det latinamerikanske marked.

Danske repræsentationer i Mexico, Brasilien, Chile og Columbia promoverer kataloget til interessenter og faciliterer indledende dialog med relevante partnere.
Bag initiativet står Danmarks Trade Council i Latinamerika sammen med Medicoindustrien, DI Life Science, Healthcare Denmark, Danish Life Science Cluster og The Danish Export Association. Se det nye onlinekatalog her.

 
Ønsker du også at promovere din virksomhed i kataloget?
For deltagelse stilles der ikke krav til erfaring med det latinamerikanske sundhedsvæsen, da kataloget netop skal ses som en mulighed for gratis at få indblik i markedets potentialer. Der ydes omkostningsfri tolkebistand til de interesserede virksomheder, idet kataloget udgives på portugisisk og spansk.

Hvis du har interesse for, at din medicovirksomhed skal promoveres i kataloget, skal du sende en kort beskrivelse af din virksomhed samt en kort liste af jeres produkter (på engelsk) til benbro@um.dk. Tilbuddet er gratis og ikke tidsbegrænset.

Kontakt

snw@medicoindustrien.dks billede
Stellan Nørreskov Wulff
Chef for Politik og Kommunikation
49184707