Nyt Life Science Råd skal sætte ekstra skub på dansk life science

Formålet med rådet er at styrke samarbejdet mellem offentlige og private aktører i industrien samt på sundhedsområdet. Medicoindustrien er repræsenteret ved adm. direktør Peter Huntley.

Erhvervsminister Simon Kollerup præsenterede torsdag d. 16. december regeringens nye Life Science Råd. Formålet er at styrke samarbejdet mellem offentlige og private aktører i industrien samt på sundhedsområdet.
I alt er 20 medlemmer blevet udpeget til rådet af ministeren, der får Lars Rasmussen, bestyrelsesformand for Coloplast og Lundbeck, som formand. Fra Medicoindustrien indtræder adm. direktør Peter Huntley.

”Ny teknologi er afgørende for at fremtidssikre det danske sundhedsvæsen. Derfor er det også vigtigt, at vi formår at styrke det offentligt-private samarbejde på sundhedsområdet, så innovativt medicinsk udstyr hurtigt kan komme patienter og borgere til gavn. Mit håb er, at det nye Life Science Råd vil være endnu et godt skridt på vejen til at fremme samarbejdet,” udtaler Peter Huntley.

Det er planen, at rådet skal mødes to gange årligt med henblik på at drøfte rammevilkår for life science-branchen og undersøge, hvordan industrien i endnu højere grad kan bidrage til den bedst mulige behandling for patienter.
 

Kontakt

snw@medicoindustrien.dks billede
Stellan Nørreskov Wulff
Politisk konsulent og presse- og kommunikationsansvarlig
49184707