Onlinekurser i Medicoindustrien – 10% rabat

Medicoindustrien har indgået et strategisk partnerskab med WMDO – som er den førende globale udbyder af online medtechkurser – om at udbyde onlinekurser inden for medicoområdet til en favorabel pris for danske medicovirksomheder

Medicoindustrien har indgået et strategisk partnerskab med WMDO – som er den førende globale udbyder af online medtechkurser – om at udbyde onlinekurser inden for medicoområdet.

Partnerskabet tilbyder danske medicovirksomheder adgang til WMDO’s omfattende katalog af onlinekurser igennem Medicoindustrien. Du vil finde et omfattende katalog med mere end 200 online kurser indenfor pre-clinical, clinical evaluation, regulatory affairs, quality assurance, health economics and reimbursement, combination products and start-ups & business ethics.

Medicoindustrien er eksklusiv partner til WMDO i Danmark og er glade for at kunne tilbyde vores medlemmer og ikke medlemmer adgang til relevante onlinekurser, som et supplement til vores i forvejen store og brede pallette af kurser og uddannelser. Igennem partnerskabet vil du få adgang til online kurserne og opnå en fordelagtig rabat på 10%, som kun er mulig igennem dette partnerskab.

Læs mere
 

Kontakt

bm@medicoindustrien.dks billede
Berit Munkebo
Udviklingschef
49184708