Tilmeld dig prisuddelingen for Danmarks bedste kliniske forsøg og afprøvninger 2022

Tilmeldingen til prisuddelingen for de bedste kliniske forsøg og afprøvninger i Danmark d. 7. juni kl. 14:30-17:30 er nu åben

D. 7. juni kl. 14:30-17:30 byder Medicoindustrien i samarbejde med otte andre organisationer velkommen til fejringen af de største bedrifter indenfor kliniske forsøg og afprøvninger i Danmark i Life Science Huset på Østerbro – og du kan komme med.

Medicoindustrien er medarrangør af begivenheden, som skal sætte fokus på de største bedrifter, personer og projekter i løbet af det seneste år inden for kliniske forsøg og afprøvninger i Danmark. Med priserne hyldes og belønnes de kliniske forsøg og afprøvninger samt de ildsjæle og innovative forskningsmiljøer, som bringer dem til live i praksis.  

Flere af Medicoindustriens medlemmer har benyttet sig af muligheden for at indstille kandidater til de enkelte priser før deadline d. 29. april.

Der uddeles i alt syv priser:

  • Årets forskerinitierede kliniske forsøg
  • Årets virksomhedsiniterede kliniske forsøg
  • Årets patientfokus
  • Årets offentlig-privat samarbejde
  • Årets nyskabelse
  • Årets nye forskningsmiljø
  • Årets ildsjæl

Du kan læse mere uddybende om de syv priser samt se de 21 nominerede her. I alt var 138 projekter – fordelt på 221 indstillinger – indstillet til priserne.

Det er Medicoindustrien, samt Danske Patienter, Dansk Selskab for Fysioterapi, Dansk Sygepleje Selskab (DASYS), Lægemiddelindustriforeningen (Lif), Lægeforeningen, Lægevidenskabelige Selskab, LVS, Fagforeningen Pharmadanmark – Akademikere i Life Science – og Trial Nation som er initiativere bag prisuddelingen. Dagens Medicin er mediepartner.

Priserne uddeles den 7. juni 2022, 14:30 - 17:30 i Life Science Huset, Lersø Parkallé 101, København Ø. Selve programmet for begivenheden offentliggøres snarest.

Tilmeld dig her.
 

Kontakt

snw@medicoindustrien.dks billede
Stellan Nørreskov Wulff
Politisk konsulent og presse- og kommunikationsansvarlig
49184707