Velkommen til NTS Medical og ODU Denmark

Medicoindustrien byder velkommen til to nye medlemmer

Medicoindustrien byder velkommen til to nye medlemsvirksomheder: 

NTS Medical Aps 

NTS Medical ApS distribuerer medicoteknisk udstyr og forbrugsvarer. Vi leverer service, uddannelse og produkter til det private- og offentlige sundhedssystem. Vi er startet op med udstyr til behandling af refraktær depression. Behandlingen bliver ordineret af psykiatere på offentlige sygehuse eller i privatklinikker.

ODU Denmark Aps 

ODU-koncernen er blandt verdens førende producenter af konnektorsystemer og beskæftiger globalt 2.300 medarbejdere. Ud over hovedkvarteret i Mühldorf am Inn, Tyskland, har ODU også international produktion og distributionsnetværk i Rumænien, USA, Kina og Mexico. ODU kombinerer alle relevante ekspertiseområder og nøgleteknologier, som omfatter design og udvikling, fremstilling af værktøj og specialmaskiner, injektionsstøbning, stansning, drejning, overfladebehandling samt montage og kabelkonfektionering.

ODU-virksomhedsgruppen er globalt repræsenteret med deres produkter og har et internationalt salgsnetværk af datterselskaber og lokale repræsentanter.

Konsekvent ydelse og pålidelighed er kritisk inden for medicoteknik. Derfor bruger man ODU-forbindelsesteknik i eksempelvis stationære apparater som MRI-scannere og hjerte-/lungemaskiner. De pålidelige og robuste komponenter er også vigtige i opperationsstuen, i lægens praksis eller til mobil brug, hvad enten der er tale om EKG-målinger eller operationsborde til kirurgi.

ODU har de rigtige konnektorer til de vitale teknologier. De har bevist deres værd adskillige gange i en industri, som arbejder med de strengeste regulatoriske krav og de mest krævende specifikationer.

Kontakt

sl@medicoindustrien.dks billede
Sarah Lønstrup Lindegaard
Kommunikationskonsulent
49184704