Velkommen til vores nye Medtech Careers-ambassadører

Medtech Careers' nye ambassadører skal inspirere unge mennesker til at gå medtech-vejen.

De ni nye ambassadører skal over det kommende år give unge mennesker et unikt indblik i dagligdagen i medicobranchen. Det vil ske på en nyoprettet Medtech Careers' Instagram-profil, fremfor på Facebook, som tidligere blev benyttet. Medtech Careers har siden 2018 haft et skiftende ambassadørkorps, som gennem sociale medier har skabt synlighed omkring medicobranchen blandt unge mennsker.
 
Det nye ambassadørkorps mødtes for første gang til en workshop hos Oticon den 19. maj 2022, hvor ambassadørerne fik en indflyvning til ”dos and don´ts” på sociale medier fra CompanYoungs SoMe consultant, Michelle Dyrskjøt, samt presse- og kommunikationsansvarlig i Medicoindustrien, Stellan Nørreskov Wulff, der gav en introduktion til kampagnen.
  
Vores nye seje ambassadører er:
- Irene Rivas Palacios, Ambu A/S
- Bodil Piersma, Ambu A/S
- Martin Søndergaard Andersen, Novo Nordisk
- Elina Nielsen, Novo Nordisk
- Teresa Cabella, Oticon
- Nicolai Terp Holm, Oticon
- Beatrice Chiusi, GN Group
- Tharsiny Thanendran, GN Group
- Natalia Christiansen, Coloplast
 
I tillæg til de nye ambassadører består Medtech Careers af et jobsite samt eb lang række portrætfilm, hvor ”young professionals” fortæller om deres arbejde i medtech-branchen. Tilsammen skal indsatsen inspirere flere unge til at gå medtech-vejen og derigennem afhjælpe den presserende mangel på kvalificeret arbejdskraft, der er en markant udfordring for medtech-industrien.
 
Bag Medtech Careers står Medicoindustrien samt en række medtech-virksomheder i forn af Novo Nordisk, GN Hearing, Coloplast, Elos Medtech, BK Medical, Oticon og Ambu.

Du kan læse mere om Medtech Careers her 
 

Kontakt

snw@medicoindustrien.dks billede
Stellan Nørreskov Wulff
Politisk konsulent og presse- og kommunikationsansvarlig
49184707