Veloverstået Folkemøde i sundhedspolitikkens tegn

Vi er nu på den anden side af et veloverstået Folkemøde 2022, og Medicoindustrien var igen stærkt repræsenteret. Få et overblik her.

Årets Folkemøde er veloverstået. Og efter to år, hvor sundhedsvæsenet har været på alles læber, fyldte sundhedspolitik naturligt nok meget i programmet i Allinge.

Medicoindustrien var igen i år arrangør af en række debatter. Det blev bl.a. til en vigtig debat om kommunale forskelle i tildelingen af hjælpemidler til personer med diabetes og andre kronikere i et samarbejde mellem Medicoindustrien og Diabetesforeningen.

Samtidig satte Medicoindustrien sammen med Dansk Erhverv, Dialab og Dansk Biotek fokus på betydningen af sundhedsinvesteringer for fremtidens velfærdssamfund, herunder nødvendigheden af at kigge på de dynamiske effekter ved indkøb af medicinsk udstyr, så man på sigt kan forstå indkøb til sundhedsvæsenet som andet og mere end en udgift.

Spotlightet blev også rettet mod bæredygtighedsdagsordenen, hvor Medicoindustrien deltog i debat om fremtidens grønne hospitaler arrangeret af Region Syddanmark, Region Midtjylland og Region Nordjylland.

Tak til alle samarbejdspartnere. Vi ser frem til Folkemødet i 2023.

Læs mere om Medicoindustriens arrangementer på Folkemødet 2022

Kontakt

snw@medicoindustrien.dks billede
Stellan Nørreskov Wulff
Politisk konsulent og presse- og kommunikationsansvarlig
49184707