Venstre-ordførere med Medicoindustrien på valgkampsbesøg hos MagVenture

I forbindelse med folketingsvalget inviterede Medicoindustrien sundhedsordfører Martin Geertsen og beskæftigelsesordfører Hans Andersen fra Venstre på valgkampsbesøg hos medicovirksomheden MagVenture. Få hele historien her.

To centrale Venstre-ordførere var mandag d. 24. oktober på valgkampsbesøg med Medicoindustrien, da sundhedsordfører Martin Geertsen og beskæftigelsesordfører Hans Andersen lagde vejen forbi medicovirksomheden MagVenture i Farum.

Her fik begge ordførere et indblik i, hvordan innovativt TMS-udstyr kan hjælpe den store gruppe af depressionsramte, som ikke har den ønskede effekt af antidepressiv medicin. De seneste resultater viser eksempelvis, hvordan to ud af tre patienter har effekt af MagVentures TMS-behandling, som kan få folk i langvarige sygdomsforløb tilbage på ret køl i løbet af kort tid. Og potentialet for TMS-teknologien er endnu større.

Samtidig blev der drøftet generelle rammevilkår for den danske medicobranche, hvor synergien mellem et stærkt hjemmemarked og en innovativ dansk medicobranche er vigtig. Det samme er behovet for et permanent forsknings- og udviklingsfradrag på 130 pct., smidigere adgang til kvalificeret arbejdskraft samt nødvendigheden af en mere rimelig gebyrmodel ift. finansieringen af Lægemiddelstyrelsen. 

Ved besøget fik ordførerne desuden mulighed for selv at bese udviklings- og produktionsfaciliteter, ligesom både Martin Geertsen og Hans Andersen fik afprøvet teknologien på egen krop under kyndig supervision af CEO Stig Wanding Andersen, CCO Christian Wanding og landeansvarlig i Danmark Frode Bjerkely. 

Medicoindustriens vicedirektør Lene Laursen samt politisk konsulent og presse- og kommunikationsansvarlig i Medicoindustrien Stellan Nørreskov Wulff deltog også i besøget.
 

Kontakt

snw@medicoindustrien.dks billede
Stellan Nørreskov Wulff
Politisk konsulent og presse- og kommunikationsansvarlig
49184707