Vi jagter life science-talenter på Folkemødet

Deltag i debatten, når vi på Folkemødet debatterer, hvordan vi får flere iværksættere inden for life science og hvordan allerede etablerede life science virksomheder kan vokse sig større.

På Folkemødet i år sætter Dansk Erhverv, Lif og Medicoindustrien fokus på, hvordan får vi flere iværksættere inden for life science og hvordan allerede etablerede life science virksomheder kan vokse sig større.

Life science branchen udgør en af Danmarks absolut største erhvervsmæssige styrkepositioner, med tårnhøje vækstrater til følge, hvor andelen af den samlede eksport er gået fra 4 pct. i 1990 til 17 i 2016. Branchen udgøres af virksomheder, der udvikler og sælger lægemidler og medicinsk udstyr, samt virksomheder, der udvikler bioteknologi.

De etablerede virksomheder spiller en afgørende rolle for dansk økonomi, men til trods for, at vi har forskning og undervisning inden for life science i europæisk topklasse på universiteterne, har vi gennem de seneste 20 år endnu ikke set en nyopstartet life science virksomhed tage skridtet til erhvervslivets elite.

I panelet sidder: Lars Tvede, Lars Seier Christensen, Torsten Schack Pedersen, Erik Christensen, Kristian Schrøder Hart-Hansen og Hans Schambye. 

Tid og sted: Lørdag den 16. juni 2018 kl. 9.15-10.00 hos Dansk Erhverv (G7)