Startup Programme - et kontingentfrit medlemsskab til startups

Medicoindustrien tilbyder medtech startups gratis adgang til netværk, viden, indflydelse og branchespecifik rådgivning. Vi kalder det Startup Programme

Startup Programme giver startups adgang til alle services udbudt af Medicoindustrien på lige vilkår med etablerede medlemmer - plus services målrettet startups.

Netværk
I ekspertgruppen for startups kan du møde andre founders for at lære og dele erfaring i et unikt netværk. Netværksgruppen består af founders fra Danmarks førende medtech start-ups og mødes 3-4 gange årligt. Møderne giver dig mulighed for at møde, netværke og udveksle erfaring med dine iværksætterkollegaer. Hvert møde har et tema som f.eks. exit og relaterede oplæg fra eksperter fra industrien efterfulgt af debat og erfaringsudveksling. Der er 20+ medlemmer af gruppen, som primært er venture-finansierede startups.

Juridisk rådgivning
Rådgivning om juridiske spørgsmål er en central del af Medicoindustriens tilbud til medlemsvirksomheder. Medlemmer kan kvit og frit trække på vores branchespecifikke juridiske viden om godkendelsesregler, udbud, konkurrenceret, køberet og tilknytningsregler.

Uddannelse
Startup medlemsskab åber mulighed for at deltag i udvalgte kurser og seminarer til special pris. Medicoindustrien tilbyder en bred vifte af højaktuelle uddannelsestilbud, som er målrettet dig, der sætter læring og kompetenceudvikling i fokus. Kurserne er specialiseret inden for tre emner udvikling og produktion af medicinsk udstyr, regulatory og lovgivning samt salg og markedsføring af medicinsk udstyr. Som deltager vil du møde kompetente undervisere, der er specialiserede indenfor hvert deres fagfelt. 

Ekspertgrupper
Deltag i mere end 25 specialiserede netværksgrupper inden for lovgivning, marked og udvikling og få adgang til specialiseret ekspertviden. Ekspertgrupper drøfter faglige spørgsmål, sikrer relevant videndeling og medvirker til faglig opdatering og rådgivning til policygrupper. Alle ekspertgrupper sekretariatsbetjenes af Medicoindustriens sekretariat.

Læs mere og tilmeld dig netværksgrupperne her

Politisk indflydelse
Medlemsskab af Medicoindustrien giver mulighed for at præge myndigheder og beslutningstagere på nationalt og international niveau. Medicoindustrien arbejder for at fremme medlemsvirksomhedernes erhvervsmæssige og politiske interesser. Medicoindustrien er branchens fælles talerør udadtil. Som høringsinstans er vi i konstant dialog med relevante nationale og internationale politiske beslutningstagere. Vi har taletid og mulighed for at påvirke og forme rammevilkår for branchen på vegne af medlemmerne. 

Nyheder
Modtag løbende information om branchen og nye initiativer fra vores samarbejdspartnere via Medicoindustriens nyhedsbrev, som udsendes hver uge.

Ansøg om medlemsskab under Startup Programme
 

Kontakt

bm@medicoindustrien.dks billede
Berit Munkebo
Udviklingschef
49184708