MedTech RA Officer 2021

MedTech RA Officer er en uddannelse, der give dig et bredt overblik over de regulatoriske aspekter, som knytter sig til medicinsk udstyr og medicinsk udstyr til in vitro-diagnostik, på et grundlæggende niveau. Du får en række regulatoriske kompetencer, som er helt essentielle for at kunne arbejde i og forstå medicobranchen.

Tilvalgsmodul 1: Den 6-7 oktober 2021  
Modul 2: Den 25-27 oktober 2021
Modul 3: Den 18-19 november 2021
Eksamen: Den 10. december 2021

Pris modul 1 (tilvalg)  10.760 kr. medl. / 15.380 kr. ikke medl.
Pris modul 2+3          20.600 kr. mdl. / 29.430 kr. ikke medl.

Formål og udbytte
Formålet med uddannelsen er at give dig et bredt overblik over de regulatoriske aspekter, som knytter sig til medicinsk udstyr og medicinsk udstyr til in vitro-diagnostik, på et grundlæggende niveau. Du får en række regulatoriske kompetencer, som er helt essentielle for at kunne arbejde i og forstå medicobranchen.
 
På uddannelsen får du viden om og forståelse for den menneskelige organismes opbygning og funktion hos raske og syge mennesker.
 
Der sættes fokus på, hvordan du understøtter udvikling af personsikkert medicinsk udstyr ved at arbejde efter et kvalitetsledelsessystem. Du lærer, hvordan kvalitetsledelsessystemer til medicinsk udstyr er opbygget, hvilke handlinger der skal fortages for at opnå denne sikkerhed, og hvorfor markedsovervågning efterfølgende er lovpligtig.
 
Du får kendskab til forskellige typer af materialer og til kravene til klinisk evaluering. Du lærer om kravene til en klinisk evalueringsrapport, herunder hvordan en litteratursøgning skal dokumenteres. Derudover får du en introduktion til kliniske afprøvninger og hvilke regler, der gælder på dette område samt en introduktion til brugervenlighedsstudier, og hvordan de adskiller sig fra kliniske studier.
 
Indhold
Uddannelsen består af 3 moduler, hvor det 1. modul er et frivilligt tilvalgsmodul. Uddannelsen forløber hen over 2 måneder og afsluttes med en skriftlig eksamen. Tilvalgsmodulet er målrettet de deltagere, som ikke har en sundhedsfaglig baggrund, og som har brug for grundlæggende viden inden for anatomi, fysiologi og sygdomslære.

Uddannelsen er målrettet de særlige problemstillinger, som gælder på det regulatoriske område i medicoindustrien og indeholder praktiske eksempler og øvelser.
 
Målgruppe
Uddannelsen henvender sig til ansatte, som har brug for en grundlæggende viden på det regulatoriske område:

- Ansatte i medicovirksomheder: Udvikling, produktion, supply-chain, marketing, salg og stabsfunktioner. Nye medarbejdere, der enten kommer lige fra skolebænken eller fra andre brancher herunder også pharma branchen.

- Ansatte i pharmavirksomheder: Pharmavirksomheder som har devices, der uanset de ikke selvstændigt godkendes som medicinsk udstyr, følger deviceregulering.

Uddannelsen henvender sig også til ledige farmaceuter, dyrlæger, tandlæger, ingeniører m.m.
 
Undervisere
- Carsten Jørgensen, Senior Konsulent, FORCE Technology
- Liselotte Blond Sørensen, Senior Konsulent og Partner, DMD Consulting
- Kirsten Frøssing, Læge
- Nicolai Schmidt, Materials Specialist, Novo Nordisk
- Hülya Genc-FuhrmanHead of Biosafety and Chemical Compliance, Coloplast
- Ulla Christensen, Project Manager, Novo Nordisk
- Helene Quie, Owner and Senior Principal Advisor, Qmed Consulting 

"Den giver et rigtig godt og solidt overblik over EU's regulatoriske system. Hvis man ikke har et indblik i det, så får man det i hvert fald"

"Underviserne var meget kompetente. Det gav et fint, overordnet indblik i mange af de regulatoriske systemer og procedurer" 

Deltagere, Medtech RA Officer 2019

Det er ikke muligt at tilmelde sig dette arrangement i øjeblikket

Kontakt

mp@medicoindustrien.dks billede
Morten Petersen
Uddannelseskonsulent
49184703