Salg til det offentlige uden udbud

Dette ½ dags kursus fokuserer på de situationer, hvor salg kan ske til det offentlige, uden at der forudgående er gennemført et EU-udbud

Udbytte
Kurset fokuserer nærmere på de situationer, hvor salg kan ske til det offentlige, uden at der forudgående er gennemført et EU-udbud. 
  
Indhold
Kurset starter med en kort introduktion til udbudsloven og EU's udbudsregler, hvorefter du lærer hvad gælder for indkøb, som er under tærskelværdien for EU-udbud, og hvad er det nu lige tærskelværdien er, og hvordan beregnes den?
 
Kurset vil også komme nærmere komme ind på, i hvilke tilfælde indkøb kan ske uden EU-udbud, fordi der kun er én mulig leverandør, eller fordi der foreligger force majeure eller lignende særlige omstændigheder.
 
Endelig kommer kurset ind på, hvilke muligheder der er for at ændre eller udvide en bestående kontrakt til at omfatte flere eller andre leverancer.
 
Kurset er målrettet de særlige problemstillinger, som gælder i medicoindustrien og indeholder praktiske eksempler.

Dette ½ dags kursus kan passende kombineres med kurset "Tips & tricks i forbindelse med afgivelse af tilbud i EU-udbud", som afholdes samme dag om eftermiddagen. 
  
Målgruppe
Alle, der arbejder med salg af medicinsk udstyr m.v. til det offentlige.
 
Underviser
Jesper Fabricius, Advokat og Partner, Accura Advokatpartnerselskab
 

Indtast et "Purchase order number" hvis din virksomhed forlanger det på fakturaen.

Kontakt

mp@medicoindustrien.dks billede
Morten Petersen
Uddannelseskonsulent
49184703