Tips & tricks i forbindelse med afgivelse af tilbud i EU-udbud

Dette ½ dags kursus fokuserer på nogle af de praktiske spørgsmål, der melder sig, når man som tilbudsgiver ønsker at søge prækvalifikation til at deltage i et EU-udbud eller skal afgive tilbud i et EU-udbud

Udbytte
På kurset får du de bedste praktiske råd, når man skal afgive et tilbud i EU-udbud. Kurset fokuserer på nogle af de praktiske spørgsmål, der melder sig, når man som tilbudsgiver ønsker at søge prækvalifikation til at deltage i et EU-udbud eller skal afgive tilbud i et EU-udbud.
 
Indhold
Hvornår skal og kan man gå sammen med andre selskaber, og hvad er det nu, der gælder om brug af støttende enheder og underleverandører?  Hvordan udfyldes et ESPD, og hvilke regler gælder om serviceattest og støtteerklæringer?
 
Kurset gennemgår også reglerne om afvisning af tilbud på grund af forbehold i tilbuddet eller manglende konditionsmæssighed.  Hvad skal man huske, når man udfylder kravspecifikationen, og hvilken dialog må man have med ordregiver under et udbud?
 
Kurset er målrettet de særlige problemstillinger, som gælder i medicoindustrien og indeholder praktiske eksempler.

Dette ½ dags kursus kan passende kombineres med kurset "Salg til det offentlige uden udbud", som afholdes samme dag om formiddagen. 
 
Målgruppe
Alle, der arbejder med salg af medicinsk udstyr m.v. til det offentlige.
 
Underviser
Jesper Fabricius, Advokat og Partner, Accura Advokatpartnerselskab
 

Indtast et "Purchase order number" hvis din virksomhed forlanger det på fakturaen.

Kontakt

mp@medicoindustrien.dks billede
Morten Petersen
Uddannelseskonsulent
49184703