Medicoindustrien, MedTech Careers og Copenhagen MedTech forener kræfter til karrieredag og Innovation Summit

Medicoindustrien, MedTech Careers-partnerne m.fl. byder velkommen til en eftermiddag og aften i medicobranchens tegn onsdag den 6. november kl. 15.00.

Baseret på sidste års succes slår Medicoindustriens brandingkampagne, MedTech Careers, sig endnu engang sammen med studenterorganisationen Copenhagen MedTech for at afholde den årlige karrieredag og Innovation Summit. Dagen er spækket med interessante snakke og oplæg til formål at belyse den verden af karrieremuligheder, den danske medicobranche omfatter.

Dagens program er delt op i to dele, og starter med MedTech Careers’ karrieredag kl. 15.00-17.30, hvor man kan møde og få en snak med alle virksomhederne bag MedTech Careers, som omfatter Novo Nordisk, Cook Medical, Ferrosan Medical Devices, GE Healthcare, Elos Medtech og Mermaid Medical.

Det efterfølges af Copenhagen MedTech Innovation Summit kl. 17.45-21.00, som har et spændende program med en række taler, der blandt andet omfatter en paneldebat med repræsentanter fra virksomhederne bag MedTech Careers kl. 18.00-18.35 og et oplæg fra Dr. Leila Mady, Head & Neck Surgeon på Johns Hopkins Hospital i Maryland, USA.

Målgruppen for dagen er studerende på videregående uddannelser, der drømmer om at udvikle fremtidens medicinske udstyr, og som dermed er med til at gøre en forskel for millioner af mennesker verden over. Dagen finder sted ved Jerne-auditoriet på Panum Instituttet, Blegdamsvej 3B, 2200 København.

Nyheden opdateres med det endelige program snarest muligt.

OBS: Det koster 29 kr. at deltage i anden del af programmet, som omfatter et måltid og drikkevarer, der kan nydes undervejs. Første del af programmet er gratis at deltage i. Du kan tilmelde dig dagen her.
 
Hvad: MedTech Careers karrieredag og Copenhagen MedTech Innovation Summit
Hvornår: 16. november kl. 15.00-21.00
Hvor: Jerne-auditoriet på Panum Instituttet, Blegdamsvej 3B, 2200 København
 

Kontakt

mft@medicoindustrien.dks billede
Mie Friis Trebbien
Politisk konsulent
40910462